HET CENTRUM

 

Het Sport Medisch Centrum JBZ verleent vanuit de Sportgeneeskunde en paramedische zorg, zorg aan alle mensen die willen bewegen en/of sporten en hier problemen in ervaren, of op zoek zijn naar de grenzen van het persoonlijke kunnen. We zien hierbij beginnende sporters tot topsporters of mensen met een chronische ziekte die nog niet sporten maar dat wel willen gaan doen. U kunt bij ons terecht voor (sport)blessures, voor sportkeuringen, voor preventief medische onderzoeken en voor specifieke testen. Het centrum is onderdeel van het Jeroen Bosch Ziekenhuis en werkt nauw samen met verschillende medisch specialisten van het ziekenhuis. Daardoor garanderen we snelle diagnostiek en behandeling van een hoog Top Klinische niveau.

 

 

 

 

 

Het SMC JBZ is een FSMI gecertificeerd maar ook een SCAS gecertificeerd TopsportMedischSamenwerkingsverband. Met dit door het NOC/NSF erkende kwaliteitskeurmerk mag het SMC JBZ topsporters met A- en B-status behandelen en begeleiden.

De kracht van het centrum is het bundelen van specifieke kennis op gebied van sport en beweging door verschillende behandelaars zoals orthopedisch chirurgen, sportartsen, (sport)fysio- en manueeltherapeuten, een inspanningsfysioloog, een sportpsycholoog en een sportdiëtist.

Het Sport Medisch Centrum JBZ is bovendien het expertisecentrum in de regio 's-Hertogenbosch op gebied van sport en beweging.

Die kennis dragen we graag over. Daarvoor verzorgen wij presentaties, workshops, symposia, scholing en bijscholing voor: trainers, coaches en verzorgers van sportverenigingen, kaders en bestuurders van sportverenigingen maar ook voor huisartsen, fysiotherapeuten en sportmasseurs. 


Wij zijn alle werkdagen van 09.00-17.00 uur bereikbaar op onderstaand telefoonnummer:
Sport Medisch Centrum JBZ
Marathonloop 9
5235 AA ‘s-Hertogenbosch
T: (073) 553 35 53
E: secretariaat@smcjbz.nl
 

 

Directie en ondersteuners

Onderstaand een overzicht van directie en ondersteuners van het SMC JBZ


Management Team
Manager bedrijfsvoering: Joost van de Mortel
Unitvertegenwoordiger orthopedie: Denis Dartée (orthopedisch chirurg) 
Unitvertegenwoordiger sportgeneeskunde: Arjan Kokshoorn (sportarts)
Unitvertegenwoordiger fysiotherapie: Maarten Hulshof (fysiotherapeut) 
Financieel adviseur: Ingrid de Klein

 

Functie assistente
Angeline van der Loo

 

Secretariaat
Mireille Menheere   
Willian van Roosmalen
Daniëlle Bos