FYSIOFITNESS

 

Naast de reguliere (sport)fysio en manueeltherapeutische behandelingen bieden wij ook Fysio Fitness aan. Onze doelstelling is om mensen op een actieve, ontspannen en verantwoorde manier gezondheidsbevorderend bezig te laten zijn.

 

Wij richten ons hierbij niet alleen op mensen met klachten. Ook mensen die geen klachten hebben en onder begeleiding van een fysiotherapeut willen sporten zijn van harte welkom. Wij zorgen voor een individueel programma op maat en zullen u helpen om op een sportieve en verantwoorde manier fitter te worden en te blijven.

Door te starten met een uitgebreide intake kunnen we uw (eventuele) lichamelijke klachten en doelstellingen op professionele wijze in kaart brengen.

 

 

 

 

 

Intake

 

De intake bestaat o.a. uit:

  • een vraaggesprek om een beeld te krijgen van 't blessure verleden en de gezondheidsrisico's
  • het vaststellen van de fitheid d.m.v. vragenlijsten en fittesten.
  • het bepalen van de trainingsdoelen.

 

 

 

In de tussentijdse evaluatie worden de testen uit de intake herhaald om te beoordelen of u op de goede weg bent om uw trainingsdoelen te behalen. Indien nodig kunnen het trainingsschema of de trainingsdoelen worden bijgesteld.

Bij de eindevaluatie worden alle testen nogmaals herhaald om te beoordelen of uw trainingsdoelen zijn bereikt. Aansluitend kunnen eventueel nieuwe trainingsdoelen worden bepaald.

Onze trainingszaal is ingericht met apparatuur van Technogym. U bent hiermee verzekerd van kwalitatief hoogwaardige trainingstoestellen. Daarnaast beschikken we over een Kinesiswand. Hiermee kunnen we allerlei bewegingen nabootsen en oefenen en daarmee dus ook sportspecifiek trainen.

 

 

Prijzen Fysio Fitness per 1 januari 2017:

 
  Fysio Fitness 1x per week
  Fysio Fitness 2x per week
  Fysio Fitness 3x per week
  Fysio Fitness Flex   
 
 
Eenmalige intake
Los trainingsschema 
Losse fitness test
 
€40,- per maand
€45,- per maand
€50,- per maand
€25,- per maand
 
€50,-
€30,-
€30,-

U neemt een abonnement voor minimaal 3 maanden, vervolgens wordt het abonnement maandelijks verlengd totdat u aangeeft te willen stoppen. Er is een opzegtermijn van 1 maand.

 

Trainingstijden

 
  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
 
 
 
19:00 - 20:00
9:00 - 10:00 en 18:00 - 19:00
-
9:00 - 10:00 en 19:00 - 20:00
9:00 - 10:00
9:00 - 10:00
 

Fysio Fitness Flex

 

Het is ook mogelijk om bij ons een flexibel fitness abonnement af te sluiten, hiervoor betaalt u een lagere maandprijs dan bij de reguliere abonnementen. Bij dit abonnement kunt u zelfstandig trainen in onze oefenzaal, dit is echter niet onder begeleiding van een fysiotherapeut of trainer. U heeft dan de ruimte om uw eigen oefenprogramma te gebruiken tijdens een training. Mocht u een trainingsschema of fitness test door een van onze fysiotherapeuten willen laten doen, dan is dat mogelijk tegen kostprijs.

 

Als u gebruik maakt van het Fysio Fitness Flex abonnement, kunt u op meerdere momenten van de dag vrij trainen. Op het moment dat onze oefenzaal bezet is met andere trainingsgroepen, is het niet mogelijk om in onze oefenzaal te trainen. Kijkt u hiervoor in onderstaand schema.

 

 

LET OP: Patiënten die belast zijn met cardiovasculaire aandoeningen of andere risicovolle gezondheidsproblemen komen niet in aanmerking voor dit abonnement en worden geadviseerd reguliere fysiotherapie of Fysio Fitness te volgen onder begeleiding van een fysiotherapeut.

 

Locatie

Sport Medisch Centrum JBZ, eerste etage in sporthal 'De Plek'

Marathonloop 9 5235 AA ‘s-Hertogenbosch
 

Contact

Sport Medisch Centrum JBZ: 073-553 35 53

Fysiotherapie: 06-19631770

 

Opzeggen

Wanneer u uw Fysio Fitness abonnement wil opzeggen, dient u dit schriftelijk te doen. Dit kan per post of per email.
Wij hanteren een opzegtermijn van één maand.

 

Adres:
Sport Medisch Centrum JBZ
Marathonloop 9 5235 AA
's-Hertogenbosch

E-mail:
secretariaat@smcjbz.nl